De inschrijving voor de TeamUP Tour 2019 is geopend!

Ben jij erbij 15 en 16 juni?
Twee unieke en mooie edities gingen vooraf aan wat in 2019 een van de mooiste Gaul! evenementen belooft te worden. Fiets je mee en/of kom je naar de Ultieme Wieleravond?

Zaterdag 15 juni 2019 – de Proloog in Amerongen – De Ultieme Wieleravond.
Leden en vrienden van Wielervereniging Gaul! rijden in het weekend van 15 / 16 juni vele kilometers om geld in te zamelen voor War Child.
Na aankomst op zaterdagmiddag bij de Proloog in Amerongen zal een ‘finish dorp’ ingericht zijn voor renners, familie, vrienden en sponsoren! Denk aan muziek, barbecue, sportmassage voor vermoeide benen, een kids hindernisparcours en War Child ‘TeamUp’ spellen voor kinderen en volwassenen.
In de avond organiseren we de ‘ultieme wieleravond’ voor liefhebbers en renners! We zijn op zoek naar enkele bekende namen uit de (wieler)sport, geïnterviewd door een bekende journalist en afgewisseld met korte films en/of live muziek en organiseren daarmee  een Ultiem Wielercafé.  Setting is de theaterzaal van de Proloog met mogelijkheden om op de avond zelf ook een unieke  ‘wielerpodcast’ op te nemen.
De mogelijkheid voor de ‘bekende sporter’ is er natuurlijk ook om overdag al mee te rijden met een Gaul! groep! Op basis van deze invulling, recente ervaringen van de Proloog en bestaande (social media-) netwerken rekenen we op zo’n 150 – 200 bezoekers. En alles staat natuurlijk in het teken om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor War Child!

Onderwerpen voor de ultieme Wieleravond
– Persoonlijke ervaringen, sterke verhalen en leuke anekdotes van de ‘bekende sporter’
– We zitten dan midden in het wielerseizoen, precies tussen de Giro en de Tour
– …? (we staan open voor goede ideeën!)

Side info:  
– De TeamUPTour for Warchild fietsen we samen, iedereen kan meedoen. Op zaterdag en op zondag is er zowel een route van 100 km als van 200 km. De snelheid is 29 tot 32 km/u, afhankelijk van de weg en weersomstandigheden en het motto is ´samen uit samen thuis´.
– De routes voeren dit jaar naar Duitsland (dag 1) en België (dag 2), een TeamUpDrielandentour dus. We fietsen retour vanuit De Proloog.
– De Proloog heeft vele faciliteiten – van grand café tot theaterzaal – denk dus gerust groots in het finish dorp en voor deelnemers aan de TeamUp tour is er de mogelijkheid te overnachten
– Gebruik in je communicatie ‘War Child’ in plaats van ‘TeamUp’, dit werkt voor de herkenbaarheid veel beter en behoeft verder geen uitleg
– Gaul! vergoedt onkosten die een ‘bekende naam’ maakt en mogelijk is zelfs een iets ruimere vergoeding mogelijk, dit allemaal natuurlijk na overleg met en akkoord van het bestuur.
– Iedere deelnemer haalt 250 euro op voor War Child en de ervaring leert dat dit doel goed te halen is. Op de website vind je alle info om van je actie een succes te maken: https://www.gaul.nl/de-actiekit/
– Gaul! geeft je 25 euro korting op deelname aan de TeamUP Tour wanneer je actie door de 250 euro grens breekt!
Mobiliseer je wielervrienden en meld je snel aan!