15 juni – De Ultieme Wieleravond! Ben jij er ook bij?

TeamUp
Zaterdag 15 juni laat Daniel D Erab Abraham zijn licht schijnen op Giro en Tour tijdens de ultieme wieleravond voor War Child. In de eerste wereldbeker van dit jaar won hij brons in die prachtige regenboogtrui en goud in de wegrit! De Olympisch kampioen van RIO is in vorm. Vraag hem de regenboog van het lijf op zaterdag 15 juni!
Zaterdagmiddag 15 juni is bij de Proloog in Amerongen een heus ‘finish dorp’ ingericht zijn voor renners, familie, vrienden en sponsoren! Een bruisende plek met muziek, barbecue, sportmassage voor vermoeide benen, een kids hindernisparcours en War Child ‘TeamUp’ spellen voor kinderen en volwassenen.
In de avond de ‘ultieme wieleravond’ voor liefhebbers en renners – met bekende namen uit de (wieler)sport, geïnterviewd door een bekende journalist en afgewisseld met korte films en/of live muziek – een wielercafé setting. Het hele weekend staat natuurlijk in het teken van zo veel mogelijk geld in zamelen voor War Child!
Koop je kaartje voor de ultieme wieleravond en ben erbij op 15 juni. Laat dat ook weten via Facebook (meld je aan bij het evenement. Deel het evenement met je persoonlijke woorden, zo zorgen we samen voor zoveel bezoekers en dus donaties voor War Child!